Hækplanter HeijnenOvervejer du at købe hækplanter? Så gennemgår du sandsynligvis fordele og ulemper. Og med det er du kommet til det rette sted. Vi vil diskutere med dig de vigtigste fordele ved hækplanter. Der er selvfølgelig mange hækplanter at finde, og hver plante har sine egne fordele. Men der er en række egenskaber, som du vil se i næsten alle hækplanter. Er du nysgerrig, hvordan dette fungerer? Læs derefter videre.

Årsager til at vælge hækplanter

En meget vigtig grund til, at mange vælger hækplanter. Er det, at det giver en masse privatliv. Hækplanter er først og fremmest tætte planter. De vokser tæt på hinanden, så du kan næppe se igennem dem. Og dette sikrer selvfølgelig det nødvendige privatliv. Placer planterne foran dit hjem eller i din have. På denne måde sikrer du, at du nyder betydeligt mere privatliv.

Mange hække kan også vokse ret høje, hvilket gør dem til fremragende planter for mere privatliv. Men disse højder sikrer også, at du er beskyttet mod vind og støj. Lider du ofte af dette? Så er dette også en stor fordel ved en hækplante.

Endelig anbefales det at placere en hækplante, hvis du kan lide meget liv i din have. Dette er fordi fugle kommer til dem, som skaber en rede i din have. De spiser bærene, og på denne måde er din have mere livlig.

Plant rødbøg som en hæk

Leder du efter en stilfuld hæk med en mørkerød farve? Så er den røde bøghæk ideel til din have! Denne smukke hækplante er stedsegrøn, så den giver også privatliv i vintermånederne. Rødbøg (fagus sylvatica atropunicea) er dog dyrere end dens grønne sort. Dette skyldes, at rødbøg er sværere at opdrætte. Vælger du denne hæk? Sørg for, at du har plads nok, fordi rød bøg til sidst har en bredde på mindst 30 cm. Kan du lide at se fulde tykke hække? Så kan du roligt lade det blive 60 cm bredt.

 

Hækplanter Heijnen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *