HaekplanterLeder du efter en hækplante, der er smukt fuld og grøn hver sæson af året? Så vælg blandt vores stedsegrønne hækplanter, hvis blade aldrig falder af. Bladene forbliver også grønne om efteråret og vinteren, hvorfor vi også kalder disse hækplanter for stedsegrønne buske.

Hvorfor vælge en stedsegrøn hæk?

Antag, at du har en stor grøn hæk, der giver en masse privatliv. Så er det selvfølgelig ikke så rart, når alle blade er forsvundet om efteråret og vinteren og naboer eller forbipasserende kigger indenfor i dit hus, vel? En park, legeplads eller parkeringsplads er pludselig meget bar, når alle hækplanterne har tabt bladene.

Hvis du vælger en stedsegrøn hæk, så er intet af dette et problem. Uanset om det er varmt eller koldt, sommer eller vinter, har stedsegrønne buske altid en smuk fuld flok grønne blade. Stedsegrønne hækplanter giver derfor et smukt grønt miljø og privatliv året rundt. Dine naboer bliver sikkert også glade!

Forskellige typer stedsegrønne hækplanter 

En velkendt hjemmehørende stedsegrøn busk er taks, som både er plantet, men også forekommer naturligt i Holland. Rigtig fin til en tæt og stedsegrøn hæk. Hvis du virkelig vil være kreativ, er en buksbomhæk ideel. Du kan beskære disse stedsegrønne buske i alle mulige sjove former. Fint, ikke sandt, en grøn giraf i forhaven eller alle slags grønne kugler på begge sider af indkørslen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *